Vanaf februari 2014 zijn we begonnen met een kledingbank voor volwassenen. Er bestond al een Kinderkledingbank maar voor volwassenen was dit er nog niet! Wij hebben dit met stichting Hart voor Hoorn opgepakt. Op zich is dit voor ons niet vreemd omdat er voor de periode van de Kinderkledingbank ook al tweedehandskleding beschikbaar was bij Christengemeente De Hoorn.

De kledingbank Free Choice richt zich op de mensen die moeten rondkomen van een zeer klein inkomen van €40 of minder per week! Deze mensen mogen maandelijks gratis een aantal kledingstukken voor zichzelf uitzoeken. Je komt hiervoor in aanmerking als je bent ingeschreven bij de Kinderkledingbank. de voedselbank of als je een bewijs van de schuldsanering o.i.d. hebben. Tijdens de openingstijden is er een medewerker die precies kan uitleggen hoe een en ander in zijn werk gaat.

Tijdens de openingsuren van Free Choice is onze koffie corner ook open voor een gratis kop koffie of thee! En natuurlijk een stuk gezelligheid en de mogelijkheid voor een goed gesprek! Ook de koffie corner is open voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

De openingstijden zijn:
dinsdag en vrijdagmorgen van 09.30 - 12.00 uur.
Locatie: Vredehofstraat 9, 1624 GX Hoorn
Tijdens de vakantieperiode zijn er andere openingstijden. Zie voor actuele informatie steeds de agenda op deze website.

Tot ziens bij Free Choice.
Yvonne

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

  • HvH_2021-05-19_Vredehofstraat.jpg
  • HvH_2016-09-19_Free_Choice.jpg
  • HvH_2021-06-15_Free_Choice.jpg