Agenda

Paasviering
Zondag, 09 April 2023, 10:30 - 11:30

9 april - Paasmorgen
De Eerste Paasdag staat in teken van de opstanding van Jezus. Door Zijn opstanding liet Hij zien dat Hij zelfs de dood heeft overwonnen. Hij heeft hiermee de hele mensheid hoop en leven aangeboden!

Natuurlijk willen we dit vieren. We doen dit in een Paasviering waarin we een familiebrunch houden voor iedereen die wil komen. Alle gemeenteleden nemen eten mee dat ongeveer genoeg is voor henzelf plus iets extra’s voor gasten. Als je als gast komt, dan hoef je niets mee te nemen en mag je gewoon aanschuiven. Al het eten wordt op een grote tafel geplaatst en als we gaan eten dan kan iedereen genieten van al het lekkers dat we voor elkaar hebben meegenomen. Tussendoor is er ook een gezamenlijke activiteit. De kinderen mogen eieren zoeken en als het weer het toestaat zijn er ook een aantal dieren van Dierenweide De Zoete Inval, waaronder natuurlijk ook pasgeboren lammetjes! Het belooft een feestelijke bijeenkomst te worden.

We willen ook hierbij iedereen uitnodigen om dit samen met ons wil gedenken. Ook als je geen lid bent van onze kerk, dan ben je van harte welkom.

Inloop vanaf 10.00 uur

Voor meer informatie: zie de informatie op de website van Christengemeente De Hoorn

Locatie Vredehofstraat 9, 1624 XG Hoorn, Nederland