Hart voor Hoorn mag dit jaar weer meedoen met de Rabo ClubSupport. Een mooie manier om financiële steun te ontvangen voor onze activiteiten. Voorgaande jaren leverde dit bedragen van tussen de € 200 - € 300 op. Heel welkom!

Ook dit jaar hebben we weer een specifiek doel. De periode rond kerst is voor veel mensen een moeilijke periode. Een periode van eenzaamheid, maar in de donkere maanden is het voor veel mensen extra lastig om de zonnige kant van het leven te kunnen zien. We willen in deze periode graag een maaltijd of een andere feestelijke bijeenkomst organiseren om onze gasten te laten merken dat ze er niet alleen voorstaan en dat ze ook waardevol zijn.

Je komt meteen bij onze pagina via deze link.

Hoe werkt deze ClubSupport?
Iedereen die lid is van de Rabobank en die in West-Friesland woont, kan op ons stemmen. Hoe meer mensen er op ons stemmen, hoe meer geld we krijgen. Je vindt alle informatie op de website rabo.nl/ClubSupport. Om te kunnen stemmen moet je dus lid zijn van de Rabo. iedereen die een rekening heeft bij de Rabo kan gratis lid worden. Hoe je dit doet vind je op de site rabo.nl/leden.

Stemmen online of via de app
Als je lid bent kun je dus stemmen. Dat kan via de online omgeving van de rabobank (eerst inloggen) of via de rabo app. In de app ga je naar service - lidmaatschap - clubsupport.
In totaal moet je drie organisaties kiezen waarop jij wilt stemmen. Er is echt heel veel keuze, er staat een compleet overzicht op de genoemde website. Enkele deelnemende clubs/organisaties zijn bijvoorbeeld:

- Reddingsbrigade Notwin
- Dierenweide De Zoete Inval
- Kinderkledingbank
- enzovoorts

STEMMEN IS MOGELIJK TOT 25 OKTOBER
De resultaten worden vanaf 14 november bekend gemaakt.

HARTELIJK DANK VOOR JULLIE STEM!